Moulin de la Veyssière

Huiles noix AOP Perigord


Le Moulin de la Veyssière 

Onze verplichtingen
Eigengemaakt
Sinds 1857 vervaardigen wij op voorouderlijke wijze virgin walnoot- en hazelnootolie met respect voor de grootste traditie. De molensteen, de pan en de pers zijn uit die periode, net als alle instrumenten die gebruikt worden om onze oliën te maken. Onze molen draait op hydraulische kracht.

Traditionele productie in de Périgord
Onze oliën worden gemaakt volgens de traditie van de Périgord: de grondstof wordt vermalen door onze vuurstenen molensteen, de verkregen pasta wordt subtiel verhit, wat zijn karakter aan de olie geeft, vervolgens wordt hij geperst voordat hij in vaten wordt gedaan om gedurende 3 tot 4 uur te decanteren. weken.

Een kwalitatief welkom
Onze prioriteit is het delen van ons erfgoed en onze knowhow. Daarom heten wij u het hele jaar door welkom in onze Molen en bieden wij rondleidingen aan die alle geheimen van onze walnoot- en hazelnootolie onthullen.

Fruit van topkwaliteit uit lokale productie
Als kennis essentieel is om kwaliteitsolie te produceren, is een veeleisende selectie van onze grondstoffen dat nog meer. Al vele jaren onderhouden wij nauwe relaties met lokale producenten.

 

Hazelnoot virgin olie - 100 ml

excl Verzendkosten kg
 

Amandel virgin olie - 100 ml

excl Verzendkosten kg
 

Notenolie uit de Périgord AOP - 100 ml

excl Verzendkosten kg