Chocolade Mazet confiseur

Tablettes chocolats  Mazet

Het Mazet-huis

Het huis Mazet, trouw aan het originele recept dat in 1636 werd gecreëerd door de mondofficier  hertog van Praslin, produceert graag Prasline in Montargis, deze kleine gekarameliseerde amandel die kenmerkend is voor het huis.

We getuigen met trots van deze knowhow binnen een van de oudste Franse banketbakkerijen door specialiteiten rond prasline, praliné en chocolade te creëren en te ontwikkelen.

Onze waarden:

Bij Mazet doen we geen concessies aan traditie en kwaliteit.

Traditie betekent respecteren wat ons is overgeleverd en geeft de identiteit van ons Huis.

Deze traditie, die voor Praslines teruggaat tot 1636, vormt de basis van onze geschiedenis.

Léon Mazet, banketbakker opgeleid door zijn oom Georges Forest, uitvinder in Bourges van de beroemde Forestine, is ook de schoonzoon van de grote chocolatier Vieillard de Clermont Ferrand; hij wist toen hij zich in 1903 in Montargis vestigde dat hij een mooi familie- en Prasline-verhaal zou nastreven. Dit mooie familieverhaal gaat verder met de zesde generatie aan het roer van het huis.

 

Praslines donkere chocolade reep -100g

excl Verzendkosten kg
 

Ecuador donkere chocoladereep 76% -100g

excl Verzendkosten kg
 

Braziliaanse donkere chocoladereep 66% - 100g

excl Verzendkosten kg
 

Praslines Melk chocoladereep praslines - 100g

excl Verzendkosten kg
 

Gezouten karamel melk chocoladereep - 100g

excl Verzendkosten kg
 

Melk chocoladereep - 100g

excl Verzendkosten kg