!
!
_dsc6557_036
!

Confit de canard Labeyrie (4/6 dijen)

!

Voor 4 personen

Netto Gewicht 1,280 Kg

Gewicht: kg

Velouté de crabe

!
Krab soep
Natuur, ambachtelijk
Introductie van 4,40
Gewicht: kg

Soupe de Poissons

!
Vis soep
Natuur, ambachtelijk
Introductie van 4,25
Gewicht: kg

Sardines au chorizo

!
Sardines met chorizo
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Sardines aux tomates séchées

!
Sardines met gedroogd tomaten
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Sardines aux oignons

!
Sardines met uien
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Sardines au muscadet

!
Sardines met Muscadet witte wijn
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Sardines à l'huile de colza

!
Sardines met colza olië
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Sardines aux aromates

!
Sardines met aromates
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Sardines au piment

!
Sardines met piment
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Sardines au poivre vert

!
Sardines met groene peper
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Sardines au citron

!
Sardines met citroen
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Sardines à l'huile d’olive

!
Sardines met olijf olië
Natuur, ambachtelijk
Gewicht: kg

Confit de Canard Labeyrie (2 dijen)

!

Gekonfijte eend uit zuid-west frankrijk

Gewicht: kg

Gratin dauphinois à la crème fraîche et à l'emmental

!

William Saurin:

Aardappelgratin met room en Emmental 

425Gr

Gewicht: kg

Coq au vin avec ses petites pommes de terre

!
voor 1 persoon
 
Haan in rodewijnsaus met aardappelen, 

400 Gr Netto

Gewicht: kg

La Tartiflette de William Saurin

!

voor 1 person

 Een heerlijke aardappels ovenschotel uit de Savoye, op traditionele wijze bereid, met spekjes en Reblochon. Bereiding: 12 minuten opwarmen in de oven.

 

Gewicht: kg

Boeuf bourguignon avec des petites pommes de terre et carottes

!

voor 1 persoon

 

William Saurin, boeuf bourguignon, met kleine aardappelen en wortelen gekookt in rode wijn.

 

 

400 Gr Netto

Gewicht: kg

Blanquette de veau à la crème et petits légumes

!

voor 1 persoon

Kalfsvlees in roomsaus, van William Saurin
400 Gr Netto

Gewicht: kg

Petit salé aux lentilles

!

Spek met linzen

Catelnaudary (Languedoc)

La Belle Chaurienne heeft met zorg gekozen voor de varkensspek en heeft  wortelen toegevoegd aan haar heerlijke lenzen. Het geheel is gestoofd in een saus van tomaat en knoflook die deze bijzondere smaak geeft.
Het bewijs van de kwaliteit, is dit recept is erkend als smaak van het jaar 2009 en 2011!

1 Pers. complete maaltijd, alleen opwarmen en genieten met brood

Gewicht: kg